Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس قوه قضائیه بر حمایت عملی از کارآفرین تأکید کرد وگفت: خصوصی‌سازی باید همراه با توانمندسازی و نظارت بر بخش خصوصی باشد.
به گزارش خبرگزاری آریا، سید ابراهیم رئیسی شامگاه دهم فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران با اشاره به مهمترین دستاورد سفر یک‌روزه خود به لرستان، اظهار کرد: از اینکه امروز توانستیم در خدمت مردم باشیم خدا را شاکریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در حوزه صنعت لرستان متأسفانه با صنایع تعطیل و نیمه تعطیل استان مواجه شدیم، تصریح کرد: این به‌عنوان یک مسئله مورد تأکید است که باید با تشکیل کارگروه‌های تخصصی زیر نظر استاندار لرستان واحدهای صنعتی را که قابلیت احیا دارند به مدار تولید برگردانند.
رئیسی اضافه کرد: برای چهار تا از این کارخانه‌ها که پرونده آنان در تهران مفتوح است مهلت سه ماه در نظر گرفته شده تا تعیین تکلیف شوند.
رئیس قوه قضائیه بیان کرد: این سؤال به ذهن بنده و مردم متبادر شده که چرا زمانی که این کارخانه‌ها تعطیل و تجهیزات آنان به بیرون از آن برده شد و کارگران بیکار شدند مسئولین وقت و نظارتی چرا پیگیری لازم را نداشتند.
وی گفت: در جاهای مختلف استان شاهد چنین مواردی هستیم.
رئیسی با اشاره به اینکه مسئولین استان نسبت به وضعیت واحدهای صنعتی لرستان حساسیت بیشتری داشته باشند، اظهار کرد: کارخانه ماشین‌سازی لرستان در ساخت تجهیزات سپاه و جهاد کشاورزی نقش اساسی داشته و پل‌های شناور دوران جنگ را ساخته و امروز چیزی از آن باقی نمانده است.
وی گفت: به سازمان بازرسی اعلام کردیم که وضعیت کارخانجات تولیدی را در دستور کار قرار دهند، واحدهایی که در تملک بانک‌ها قرار دارند آن‌ها را فعال و تعیین تکلیف شوند.
رئیسی بیان کرد: نیروی جوان و توانمند استان ظرفیت مهمی است که باید از آن‌ها استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه در اکثر استان‌هایی که سفر کردم مردم از چالش آب گلایه داشتند، عنوان کرد: موضوع کمبود آب نیست بلکه مدیریت منابع آبی است که باید پیگیری لازم در این راستا صورت گیرد.
رئیس قوه قضائیه گفت: به‌صورت جدی از شورای عالی آب می‌خواهم جلسه‌ای را تشکیل و تصمیم بگیرند و توزیع عادلانه آب را در دستور کار داشته باشند.
رئیسی در مورد تفکیک اراضی کشاورزان و دولتی گفت: این مهم باید انجام شود و این پرونده‌ها در کمیته رفع تداخلات برای رفع موانع تولید مطرح و تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شود.
وی با بیان اینکه دادگستری نسبت به رفع اطاله دادرسی، پرونده‌های معوقه و رسیدگی به پرونده‌های مسن کارهای خوبی انجام دادند سبب شده دادگستری لرستان بر اساس شاخص‌ها جزو دادگستری‌های برتر در کشور معرفی شود که باید این رتبه تقویت و ارتقا یابد.
رئیسی مبارزه با فساد، حفظ کرامت انسانی و حمایت از رونق تولید را از نکات مورد تأکید دستگاه قضایی برشمرد و بابیان اینکه پرونده‌های فسادی که قطعی می‌شود را باید به اطلاع مردم برسد، یادآور شد: سیاست ما این است که باید مردم در جریان مفاسد قرار گیرند.
وی گفت: هیات 22 نفره‌ای به لرستان آمدند و موضوعات لازم بررسی شد و بخشی از مشکلات مربوط به زندان‌ها، دادسراها و پزشکی قانونی بوده که بخشی از اعتبارات لازم برای رفع این مشکلات از طریق قوه قضائیه و بخشی از طریق اعتبارات استانی تأمین خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس قوه قضاییه قوه قضائیه پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۳۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، ابوالفضل اسناوندی مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش با قدردانی از آماده شدن و تجهیز سریع و به موقع محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌ها (دیسپچ) در کیش، گفت: امیدواریم با جابجایی انجام شده، تاخیر پرواز‌ها کاهش پیدا کند و تشریفات پیش از پرواز و بررسی پرواز‌ها افزایش یابد.

در این مراسم مدیرکل فرودگاه بین المللی کیش و جمعی از معاونین و مدیران شرکت هواپیمایی کیش حضور داشتند.

دیسپچ به مراحل اعزام و آماده سازی یک پرواز گفته می‌شود و دقیقا همراه با رعایت دقیق مقررات و قوانین فنی و ایمنی به همراه رعایت نکات سازمان‌های بین المللی برای پرواز است.

دیگر خبرها

  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال