Web Analytics Made Easy - Statcounter

کامران هارونی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه صنعت گردشگری به عنوان متنوع‌ترین و بزرگترین صنایع در جهان یکی از مهمترین منابع پردر آمد و ایجاد فرصت‌های شغلی، ارز آوری محسوب می‌شود، اظهار داشت: صنعت گردشگری با ایجاد ارزش افزوده فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی افزود: صنعت گردشگری ایران با داشتن میراث تاریخی و چند هزار ساله و مردمی با هویت و فرهنگ غنی با طبیعت بی نظیر و چهار فصل با تشدید تحریم‌های ظالمانه، وقوع سیل در فروردین ماه، اغتشاشات آبان ماه و سقوط هواپیمای اوکراینی دچار بحران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس ارشد گردشگری با اشاره به شیوع ویروس کرونا از اسفندماه ابراز داشت: با گسترش ویروس منحوس کرونا و همزمانی با نوروز ۹۹ طبق اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا، مردمی که قصد مسافرت داشتند به یک باره در منزل‌هایشان ماندند و از هرگونه مسافرت منع شدند و این ویروس کافی بود تا صنعت گردشگری را تحت الشعاع قرار دهد.

صنعت گردشگری اصفهان تحت تأثیر شیوع کرونا قرار گرفت

وی با بیان اینکه طبق برآوردهای اولیه مشاغل اصلی و وابسته به این صنعت همانند واحدهای اقامتی، پذیرایی ایرلاین‌ها شرکت‌های حمل و نقل گردشگری آژانس‌های مسافرتی، سامانه‌های رزرواسیون تا اطلاع ثانوی تعطیل شدند، گفت: با این کار نسخه سفرهای داخلی و با توقف رزرو تورها و بسته شدن مرزهای هوایی زمینی و دریایی سفره سفرهای خارجی پیچیده و به روزهای سخت صنعت گردشگری اضافه شد.

هارونی با بیان اینکه وزارت متبوع به عنوان رئیس کمیته گردشگری و فضاهای ورزشی ستاد ملی کرونا و در جهت جلوگیری از بمب خوشه‌ای کرونا، تمام بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری، نوروزگاه ها، جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های صنایع دستی را تعطیل اعلام کرد، اظهار داشت: فعالیت واحدهای اقامتی به ویژه هتل‌ها با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی همراه بود که این موضوع هم با بی رغبتی آنها روبرو شد و صاحبان واحدهای اقامتی با میل خود واحدها را تعطیل کردند.

وی اضافه کرد: این امر کافی بود تا آب سردی بر امنیت شغلی کارکنان و خانواده آنها باشد تا جایی که هتل عباسی اصفهان بعد از ۵۳ سال تعطیل شد و مأموریت و وظایف کارشناسان نظارت در سراسر کشور را در بازرسی‌های قاطع بخصوص در مواجهه با واحدهای غیر مجاز را تأسیسات گردشگری را دوچندان کرد و نتیجه آن پلمب صدها واحد متخلف و غیر مجاز شد.

بسته‌های حمایتی دولت نسخه علاج صنعت گردشگری

این کارشناس ارشد گردشگری مأموریت‌های پسا کرونا و نقش دولت در خصوص گردشگری داخلی را اعلام کرد و گفت: صنعت گردشگری در کشور ما هنوز نوپا و انواع گردشگری نارس است؛ بنابراین به نظر می‌رسد دولت با ایجاد یک صندوق حمایت از این صنعت و سرمایه گذاران و فعالان آن اقدام کند و دولت نیز تسهیلات مناسب در اختیار این فعالان قرار دهد.

وی افزود: ضرورت مساعدت‌های لازم در خصوص هزینه‌های انرژی به مدت ۳ ماه، حذف و بخشودگی عوارض شهرداری در سال ۹۹، تخفیف مالیات بر درآمد سالانه، بخشودگی یا تخفیف حق بیمه سهم کارفرما، ارائه تسهیلات بانکی جهت پرداخت حقوق کارکنان، استمهال در تسهیلات اخذ شده کاملاً مشهود است؛ در جهت رونق گردشگری ایجاد و ارائه طرحی همانند سفر کارت ملی و تصویب در هیأت دولت و تزریق اعتبارات به بخش رفاهی دستگاه‌ها بسیار مثمر ثمر خواهد بود و همچنین شارژ بنزین سفر در ۲ مرحله در طرح تابستانه سفر و افزایش تعطیلات توصیه می‌شود.

هارونی یکی از وظایف دولت را تسهیل گری در صنعت گردشگری دانست و تصریح کرد: برای جذب گردشگران از کشورهای هدف و برای انواع گردشگری فرهنگی تاریخی اکوتوریسم ماجراجویانه و حتی دعوت از گروه‌های تخصصی و تأثیر گذار مثل هنرمندان و خبر نگاران جذب سرمایه گذاری خارجی برای ایجاد توسعه زیر ساخت‌ها بخصوص مراکز تفریحی گردشگری بزرگ و گردشگری خلاق در ضمن در حوزه جهانی از تعامل و همفکری و رفتار مسئولانه سازمان بهداشت جهانی نباید غافل شد حفظ همکاری و نزدیکی دولت‌های درگیر بیماری فوق به استثنا آمریکا و اسرائیل، نقش سفارتخانه‌ها و رایزن‌های فرهنگی در ارائه تصویر واقعی از ایران و کم رنگ کردن جریان ایران هراسی و معرفی جاذبه‌های گردشگری و امنیت پایدار توطئه آنها خنثی خواهد شد؛ کمک به بخش خصوصی فعال گردشگری جهت حضور در نمایشگاه‌های بین المللی ضرر و زیان‌های وارده بر پیکر صنعت گردشگری را تا حدودی جبران می‌کند.

کد خبر 4954971

منبع: مهر

کلیدواژه: گردشگری شیوع کرونا ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا گرگان ایلام بیرجند آتش سوزی مجلس شورای اسلامی استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه مواد مخدر صنعت گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۷۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی گفت: ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری مربوط به ظرفیتهای این بخش در ششمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در تهران معرفی شد و علاوه بر آن، ۱۷ بسته سرمایه‌گذاری نیز در اختیار متقاضیان و سرمایه گذاران قرار گرفت.

رضا حیدری افزود: برای این فرصتها و بسته‌های سرمایه‌گذاری کد ویژه تعریف شده که بازدیدکنندگان با اسکن این کد می‌توانند اطلاعات لازم در ارتباط با این فرصتها را در کوتاهترین زمان به دست آورند.

حیدری اظهارکرد: در این نمایشگاه نقشه‌های گردشگری آذربایجان‌غربی نیز بین بازدیدکنندگان توزیع شد که حاوی اطلاعاتی در مورد جاذبه‌های گردشگری و تاریخی آذربایجان‌غربی هستند.

وی ، هدف از شرکت در این نمایشگاه را معرفی فرصتهای سرمایه گذاری استان عنوان کرد و گفت: یافتن سرمایه گذار در حوزه بین المللی در زمینه گردشگری نیز از دیگر اهداف شرکت در نمیشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ بود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌غربی اضافه کرد: نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در گروههای کالایی صنعت شامل صنایع خودروسازی، مخابرات و الکترونیک، چاپ و بسته بندی و لوازم خانگی و صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، فرش دستبافت، صنایع دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی، تجهیزات آزمایشگاهی و محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی و مهندسی، پتروشیمی و خدمات  بیمه، مالی و گمرک برگزار شد.

ششمین نمایشگاه توانمندیهای صادراتی جمهوری اسلامی ایران، هشت اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور رئیس‌جمهوری اسلامی ایران در سالن اجلاس سران نمایشگاه‌ بین‌المللی تهران افتتاح شد.

این نمایشگاه، با هدف فراهم آوردن فرصت ارائه محصولات، خدمات، فناوریها و ایده‌های تجاری کسب‌وکارها، تولیدکنندگان، عرضه‌کنندگان و سایر فعالان بخشها و صنایع مختلف، امروز به کار خود پایان می دهد.

دیگر خبرها

  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود
  • خبر تلخ برای فیلم بازها؛ وبسایت Subscene به زودی تعطیل می‌شود
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • اعطای بسته حمایتی معاونت علمی به یکصد استاد منتخب
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی/عرضه برق در بورس
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون