Web Analytics Made Easy - Statcounter

احمد کتابفروش در گفت‌وگو با ایلنا در خصوص نحوه مدیریت مسئولان کیش در شرایط شیوع کرونا گفت: هماهنگی بسیارخوبی بین بخش خصوصی، سازمان و نماینده دولت وجود داشته که این امر باعث شده است که این بحران نسبت به سرزمین اصلی بهتر مدیریت شود. خوشبختانه از اوایل اسفند ماه هتل‌ها، مراکز دولتی، رستوران‌ها و بازارها داوطلبانه تعطیل شده و مردم در قرنطینه کامل به سر برده و کسب و کارها به جز موارد ضروری مثل سوپرمارکت‌ها، داروخانه‌ها و نانوایی‌ها تعطیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت امنای انجمن سرمایه‌گذاران و کارآفرینان کیش ادامه داد: اقدام بسیار خوبی در این راستا با همیاری بخش خصوصی و خیرین انجام شد، به طوری که مقدار قابل توجهی از اقلام بهداشتی، اعم از دارو، دستکش، ماسک و تجهیزات پزشکی از کشور آلمان تهیه و بیمارستان کیش تحویل داده شد.

کتابفروش خاطرنشان کرد: با همیاری بخش خصوصی و خیرین طی روزهای گذشته دستگاه تست آزمایش کرونا را تهیه کردیم که طی روزهای آینده در فرودگاه و بندرگاه منطقه آزاد کیش مستقر خواهد شد که این دستگاه ظرف مدت 3 ساعت جواب آزمایش را اعلام خواهد کرد تا بتوانیم غربالگری واقعی را از این طریق انجام دهیم.

این فعال اقتصادی افزود: بخش خصوصی با تعطیلی کسب و کارشان، عملا درآمد خود را از دست دادند و چون این اقدام داوطلبانه از اوایل اسفند ماه اجرا شد، ضرر مالی زیادی را متحمل شدند، زیرا کسب و کارهای کیش در ایام عید رونق دارد و این موضوع باعث به صفر رسیدن درآمد کسبه شده است.

وی گفت: علی‌رغم اینکه بخش خصوصی متضرر شده و درآمدشان را از دست دادند؛ اما با این حال بیش از 5 میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان، تهیه دستگاه و ملزومات پزشکی کمک کردند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری‌های بین بخش خصوصی و دولتی منطقه آزاد کیش بالطبع بسیار بهتر از سرزمین اصلی بوده است.

کتابفروش در پاسخ به اینکه چه برنامه‌هایی برای دوران پساکرونایی در راستای بهبود اوضاع اقتصادی کیش می‌توان اجرایی کرد، گفت: جهان پس از کرونا با جهان قبل از کرونا متفاوت خواهد بود. مناسبات اقتصادی، نظام عرضه و تقاضا همگی دستخوش تغییرات خواهد شد، زیرا نیازها و اولویت‌ها متفاوت خواهد بود و مستلزم این است که بخش دولتی و خصوصی با همکاری هم، اتاق فکری ایجاد کرده تا برای تعریف مدل‌های جدید کسب و کارها و تمهیدات لازم آن‌ها، هم اندیشی‌های لازم را داشته باشند.

وی با بیان اینکه، پیش‌بینی‌ می‌شود اگر این بحران مدیریت نشود، تبعات اقتصادی بالا و ورشکستگی‌های زیادی را به همراه خواهد داشت، افزود: نهادهای حاکمیتی؛ دولت، مجلس و قوه قضاییه باید پای کار آمده و قانون مناطق آزاد را اجرایی کنند تا پس از آن، مناطق آزاد خودشان بتوانند روزنه‌ای برای خروج از این بحران یافته و همچنین به کشور نیز کمک کند.

کتابفروش عنوان کرد: با توجه به نام‌گذاری سال 99، امیدواریم با اجرایی‌شدن قانون نحوه مدیریت مناطق آزاد، بتوان بحران پساکرونا را پشت سر گذاشته و برای حل مشکلات مردم کشور کمک کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش خصوصی دولت قوه قضاییه کسب و کار بخش دولتی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۸۷۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«رضا سپهوند» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

جریان انقلابی اکثریت را دارد، اگر کسانی انقلابی هستند وارد مجلس شوند و اولویت‌های مهم جامعه را در نظر بگیرند، موجب تقویت امید در جامعه می‌شود.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی من آموزش و حوزه حقوقی و همچنین بودجه است، تلاش من این است که در کمیسیون بودجه باشم و دغدغه من تخصیص اعتبارات به شکل متوازن در کشور است و نگاه ویژه‌ای به مناطق محروم صورت گیرد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون بودجه

مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

مهم‌ترین چالش اصلی لرستان بیکاری است و راهکار آن هم این است که از اعتبارات دولتی و همچنین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای رفع این چالش استفاده کنیم، زیرساخت‌ها در این رابطه باید فراهم شود.

کد خبر 6086482

دیگر خبرها

  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • کاهش تصدی گری دولتی و ارتقای بخش خصوصی لازمه رونق اقتصاد
  • رفع چالش بیکاری لرستان نیازمند اعتبارات دولتی و بخش خصوصی است
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور