Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: باید برای تحقق شعار سال و افزایش تولید در کشور اعتماد بخش خصوصی و دولتی نسبت به یکدیگر بیش از گذشته افزایش پیدا کند.

فرهاد مرزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه با تاکید بر اهمیت نامگذاری سال با عنوان «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری، اظهار داشت: در سال 98، شاهد رونق تولید در واحدهای تولیدی و صنعتی بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال جدید نیز امید است بتوانیم زیرساخت‌های لازم را برای واحدهای صنعتی تامین کنیم و با ادامه تحقق شعار رونق تولید و برنامه‌های سال جدید «جهش تولید» را آغاز کنیم.

دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به تاثیر ویروس کرونا بر وضعیت اقتصاد، افزود: با توجه به شرایطی که کرونا برای اقتصاد کشور و استان ایجاد کرده باید در سال‌جاری تلاش مضاعفی برای افزایش تولید و رفع مشکلات پیش آمده انجام شود.

وی وظیفه بخش خصوصی را در سال جهش تولید سنگین توصیف کرد و گفت: باید برای تحقق شعار سال و افزایش تولید در کشور اعتماد بخش خصوصی و دولتی نسبت به یکدیگر بیش از گذشته افزایش پیدا کند.

مرزی در ادامه ضمن تشکر از واحدهای تولیدی که از زمان شیوع کوید 19 در استان فعالیت‌های خود را دوچندان کرده و حتی بعضی از واحدها با تغییر خط تولید خود، مواد ضدعفونی دست و سطوح و حتی ماسک تولید کرده، افزود: از دیگر واحدها نیز انتظار می‌رود در سال جدید با توان مضاعف‌تری در حوزه تولید، همراهی و همکاری بیشتری داشته باشند.

وی اضافه کرد: پیرو نامه مدرس خیابانی، قائم مقام وزارت صنعت، معدن، تجارت و با توجه به اینکه سال 99 به فرمایش مقام معظم رهبری سال «جهش تولید» نامگذاری شده است، لذا؛ برای جلوگیری ازهرگونه وقفه در تولید شایسته است تمامی واحدهای تولیدی با دقت‌نظر کافی و تنظیم شیوه نامه‌های بهداشتی در راستای سلامت کارگران و کارکنان اقدامات لازم را انجام داده و همچنین حمایت‌های لازم را نیز در تداوم فعالیت واحدهای خود ادامه داده و از هرگونه تعطیلی ممامنت بعمل آورند.

مرزی در پایان، گفت: در خصوص«پروتکل بهداشتی و ایمنی» واحدهای صنعتی و تولیدی استان روز شنبه، 16 فروردین‌ماه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: بخش خصوصی کرمانشاه مقام معظم رهبری تولید جهش تولید بخش خصوصی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۹۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید عماد شاهرخی امروز پنج شنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست با مدیرکل دفتر ترویج، روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان امور اراضی کشور با اشاره به اینکه از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون ۲۳۹ واحد غیر فعال بخش کشاورزی در استان به چرخه تولید بازگشته است، گفت: از این تعداد ۱۶ واحد پرورش مرغ گوشتی بود.

وی افزود: سالانه ۴۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان انجام می‌شود که ۳۰ درصد بیشتر از نیاز استان است.

به گفته رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۲۰۰ تن مرغ مازاد در استان ذخیره سازی شده است.

شاهرخی اضافه کرد: همچنین ۱۳ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با ظرفیت ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در دولت سیزدهم در استان به بهره‌برداری رسیده است.

وی به افزایش تولید در بخش کشاورزی اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۲۶ هزار تن معادل پنج هزار میلیارد ریال در مصرف آرد استان صرفه‌جویی شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآورشد: تولید گندم لرستان از ۱۲۳ هزار تن در دولت دوازدهم به ۵۳۰ هزار تن در دولت سیزدهم افزایش یافته و در حوزه گلخانه نیز سطح زیر کشت از ۷۸ به ۱۳۰ هکتار رسیده است.

سید عماد شاهرخی با بیان اینکه سطح زیر کشت دانه‌های روغنی در لرستان نیز از دو هزار و ۲۰۰ به شش هزار و ۵۰۰ هکتار افزایش یافته است، گفت: ضایعات یکی از چالش‌های بخش کشاورزی استان است که برای رفع این مشکل باید از ادوات به روز در حوزه برداشت استفاده کرد و پرداخت تسهیلات ارزان قیمت نیز در این خصوص راهگشا خواهد بود.

وی بیان کرد: ۱۸ تا ۲۰ درصد از تولید ناخالص استان هم در بخش کشاورزی است.

دیگر خبرها

  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برخی بی تدبیری‌ها باعث استمرار مشکلات کارگران می‌شود
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی