Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان گفت: بر اساس بند یک این مصوبه شورای عالی اداری مؤسسات پژوهشی وابسته به دستگاه‌های اجرایی نمی‌توانند دانشجو پذیرش کنند.

به گزارش ایسنا، نازنین شیبانی تذرجی در نشست واگذاری مراکز مجری آموزش علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان، در خصوص مؤسسات آموزشی وابسته به دستگاه‌های اجرای استان با تأکید به بند ۲ مصوبه شورای عالی اداری، گفت: مراکز علمی  کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی باید تا پایان سال ۹۷ – ۹۸ به بخش غیردولتی واگذار شوند، در غیر این صورت این مراکز منحل خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت علوم و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان نیز مجری اجرای دقیق این مصوبه هستند.

وی مهم‌ترین شرط واگذاری مراکز را محیط استاندارد شده واقعی دانست و بیان کرد: باید این آموزش‌ها در محیط واقعی کار اتفاق بیافتد، در محیطی که طبق استانداردهای آموزشی تعریف شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان عنوان کرد: ما به دستگاه‌های اجرایی کمک خواهیم کرد که واگذاری مراکز علمی کاربردی به بخش خصوصی به بهترین شکل اتفاق بیفتد و زمان تعیین تکلیف اعلام شده به دانشجویان تا ۳۰بهمن‌ماه است.

وی ادامه داد: باید به این نکته نیز توجه داشت که این مراکز به‌هیچ‌عنوان تعطیل نخواهند شد و فقط از بخش دولتی به بخش خصوصی منتقل می‌شوند.

وی همچنین به اساسنامه مراکز خصوصی دانشگاه علمی کاربردی اشاره کرد و افزود: امضای این اساسنامه از سوی مراکز کاملاً اختیاری است اما مراکزی که اساسنامه را امضاء کنند، از امتیازات آن نیز بهره‌مند خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مراکز یا افرادی که متقاضی هستند باید بتوانند هزینه‌ها را تأمین کنند، بین دستگاه اجرایی و نهادی یا مراکز خصوصی  است که متقاضی بر عهده گرفتن مراکز هستند.

شیبانی با تأکید بر اینکه مراکز به‌هیچ‌وجه از زیرمجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی خارج نمی‌شوند، اظهار کرد: مراکز دولتی و غیردولتی نمی‌توانند خارج از دانشگاه جامع فعالیت کنند.

وی عنوان کرد: مجوز فارغ‌التحصیلان را نیز دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان صادر خواهد کرد. مراکز هم قرار نیست تعطیل شوند بلکه فقط مدیریت مراکز از بخش دولتی به بخش خصوصی منتقل می‌شود و همه ساختارها و چارچوب‌های قبلی باقی می‌ماند و همه مجوزها توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی صادر خواهد شد.

شیبانی  تصریح کرد: عدم پاسخگویی و حضور دانشجویان برای تعیین تکلیف طبق شیوه‌نامه اجرایی دانشگاه جامع علمی کاربردی عمل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در پایان مقرر شد دستگاه‌های اجرایی یک نماینده تام‌الاختیار و کارشناس خبره آموزش به دانشگاه علمی کاربردی معرفی و هرچه سریع‌تر نسبت به وضعیت دانشجویان اقدام کنند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هرمزگان منطقه هرمزگان استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۲۰۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان

معاون تربیت و آموزش فراجا از تغییر در محتوای آموزشی پلیس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار محمدحسین حمیدی در مراسم گرامیداشت روز معلم اظهار کرد: ارکان ترتبیت در آموزش فراجا، شامل مربی، مدرسان و مربیان است و آنها در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می‌کنند، ما در راستای بازنگری و به‌روز شدن سرفصل‌ها و محتوای آموزشی اقداماتی را انجام داده‌ایم.

وی با اشاره به آمار گروه‌های علمی افزود: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشکده ذیل دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و هشت دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم، همچنین ۲۷۷ هیئت علمی، ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی و ۳۷۳۵ نفر مربی داریم و ۷۰۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: پرورش پلیس‌های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه‌ها بر اساس آن شکل می‌گیرد، همچنین بازنگری‌های بسیاری در سرفصل‌ها و برنامه‌های عملیاتی با رویکرد مهارت‌محور در دستور کار قرار گرفت.

سردار حمیدی تصریح کرد: دوره‌های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره‌های تخصصی مبتنی بر شغل تبدیل خواهد شد تا در درجه و آموزش‌های علمی تاثیرات مفیدتری داشته باشد.

وی گفت: واکاوی و تحلیل عملیات‌های انتظامی با استفاده از خبرگان مرکز اجرایی آموزش در مراکز آموزشی انجام می‌شود و ما برنامه‌های بسیار خوبی در زمینه تغییر در آموزش‌ها و منابع درسی داریم که موثرتر واقع خواهد شد.

کد خبر 749650

دیگر خبرها

  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم مطالبه گری دانشگاه‌ها از دستگاه‌ها و نهاد‌های اجرایی مازندران
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • همسر رئیسی پُست جدید گرفت
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم