Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@19:11:21 GMT

بازگشت کارخانه‌های بزرگ تعطیل به چرخه تولید

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۴۷۶۴۱

بازگشت کارخانه‌های بزرگ تعطیل به چرخه تولید

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: واحدهای تولیدی راکد به چرخه تولید بازمی‌گردند.

‌به گزارش ایسنا، ناصر فغفوری ظهر امروز در حاشیه بازدید مدیرعامل شرکت راه‌آهن از ایریکوی ابهر، در جمع خبرنگاران در خصوص احتمال واگذاری شرکت ایران‌ترانسفو، اظهار کرد: بانک ملی، وزارت دفاع و بخش خصوصی سهام‌داران این شرکت هستند و اگر واگذاری بخواهد اتفاق بیافتد، مربوط به سهم بخش خصوصی است و در هفته‌های اخیر جلسات متعددی در ارتباط با این موضوع و امنیت شغلی کارگران برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به واگذاری شرکت کالسیمین اشاره کرد و افزود: بخش خصوصی طبق برنامه‌ای که ارائه داده، افزایش تولید شمش روی از ۹۰ هزار تن در سال گذشته به ۱۳۰ هزار تن در سال‌جاری را هدف‌گذاری کرده و اکنون نیز خرید مواد اولیه بالایی دارد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان بیان کرد: برنامه امسال این سازمان با سال گذشته متفاوت است و ضمن حفظ تولید و اشتغال موجود، نگاه توسعه‌ای داریم و یکی از اولویت‌های مهم امسال، بازگرداندن واحدهای تعطیل به چرخه تولید است.

این مسئول در مورد کارخانه روغن‌نباتی جهان نیز تصریح کرد: تولید ۱۳۰۰ تن روغن به سرمایه‌گذار تاکید شده و از روزهای گذشته تزریق و حمل روغن در این کارخانه انجام می‌شود و باید تولیدات خود را با ظرفیت قابل قبولی انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه کارخانه‌هایی همچون مادبافت، ابهربافت، چینی ماه‌نشان و چینی هیس جزو کارخانه‌های بزرگ تعطیل بودند، خاطرنشان کرد: مادبافت به طور کامل از حالت راکد خارج شده، واگذاری چینی هیس صورت گرفته و از آذرماه شاهد تولید چینی خواهیم بود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه های بزرگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۴۷۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر سابق ارتباطات در کانال تلگرامی خود نوشت:

صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالان‌های باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت پذیر کردن آن بود - رگه هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902138

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • ابهام در قرارداد زاکانی با چینی‌ها | واردات هزاران خودروی برقی با شرکت ساختمانی | تردید بزرگ که آیا اصلا قراردادی منعقد شده یا نه!
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • واکنش وزیر کشور درباره مفاد قرارداد شهرداری تهران با شرکت‌های چینی
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • استخراج الماس از گل صدتومانی