Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-03@15:32:12 GMT

۱۱۰۰ واحد مالی و اعتباری غیر مجاز کشاورزی تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۹۰۶۸۰

۱۱۰۰ واحد مالی و اعتباری غیر مجاز کشاورزی تعطیل شد

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی گفت: هزار و صد و واحد مالی و اعتباری بدون مجوز مانند ولیعصر رباط کریم، نهال نشان البرز و مهرمانگار ایلام که در حوزه تعاون روستایی فعالیت می‌کردند، را در سال ۹۷ تعطیل و ساماندهی کردیم. ۱۴ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۰:۲۳ اقتصادی صنعت و تجارت کشاورزی نظرات - اخبار اقتصادی -

حسین شیرزاد مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم  در گفتگویی عیدانه درباره مهم ترین فعالیت های که توسط این سازمان در سال گذشته انجام شده است، اظهار کرد: زعفران را وارد بورس کالا کردیم و رکورد تازه ای در فروش زعفران دربورس کالا ثبت شد به طوری که 68 تن از این محصول در بورس به فروش رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بر اساس مکانیزم های بورس کالا، قیمت زعفران به نفع کشاورزان افزایش یافت و به این طریق راه سوداگری در بازار زعفران بسته شد.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران ادامه داد: تمام شیر خام خریداری شده از دامداران در سال گذشته نیز در بورس کالا  به شکل شیر خشک عرضه شد. حتی خرمای استعمران نیز در بورس عرضه شد.

هزار و صد واحد مالی و اعتباری غیر مجاز کشاورزی در سال 97 تعطیل شد

شیزاد تصریح کرد: هزار و صد و واحد مالی و اعتباری بدون مجوز مانند ولیعصر رباط کریم، نهال نشان البرز و مهرمانگار ایلام که در حوزه تعاون روستایی فعالیت میکردند را تعطیل و ساماندهی کردیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا در حال حاضر واحد مالی و اعتباری غیرمجازی در حوزه تعاون روستایی وجود ندارد، گفت: از هزار و صد واحد یاد شده حدود 220 واحد مانده است اما این واحدها دیگر در چهارچوب قانون فعالیت می‌کنند و خدمات قرض الحسنه ارائه می‌دهند و به هیچ عنوان واسطه گری وجه و مداخله گری غیر مجاز ندارند و فعالیت  آنها تحت نظارت است.

شیرزاد گفت: تنظیم بازار میوه امسال نیز در قالب سامانه انجام و تمام فعالیت های آن به صورت برخط، رصد شد.

 

تعاون روستایی قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست

وی درباره فعالیت های که توسط سازمان تعاون روستایی نیز که در سال 97 انجام نشده است، گفت: خروج سازمان تعاون روستایی ایران از فهرست شرکت های قابل واگذاری سازمان خصوصی سازی  مهم ترین اقدامی بود که قصد انجام آن را در سال گذشته داشتم، زیرا تعاون روستایی وظایف حاکیتی دارد و نمی توان آن را به بخش خصوصی واگذار کرد.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران با بیان اینکه وظایف حاکمیتی قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست، ادامه داد: این سازمان مجری 5 قانون در  بخش کشاورزی و روستایی کشور است و در شبکه سازمان تعاون روستایی 4 و نیم میلیون عضو وجود دارد و فعالیت‌های آن در راستای سازمانی توسعه مدار روستایی است.

وی با بیان اینکه بردن نام سازمان تعاون روستایی در فهرست شرکت های قابل واگذاری در سازمان خصوصی سیاست نادرستی است، تصریح کرد: در این ارتباط با وزیر اقتصاد مذاکره شده،  سیاست وزارت جهاد کشاورزی نیز خارج شدن اسم این سازمان از فهرست خصوصی سازی است.

تصمیم مطالعه نشده وزارت اقتصاد در سال 89 تعاون روستایی را بلاتکلیف کرده

شیرزاد گفت: در سال 88و 89 به صورت مطالعه نشده نام سازمان تعاون روستایی در فهرست خصوصی سازی قرار گرفته است؛ این امر بسیاری از فعالیتهای سازمان تعاون روستایی کشور را در حالت بلاتکلیفی قرار داده است.

عرضه مرغ تنظیم بازاری در 20 میدان میوه و تره بار تهرانعرضه میوه تنظیم بازاری تا 20 فرودین + قیمت

وی افزود: این سازمان میرات تاریخی و به عبارتی سرانگستان بروکراسی دولت در تمام روستاهای کشور است؛ در هر روستایی تابلوی تعاون روستایی وجود دارد. این سازمان 2.5 میلیون تن ظرفیت انباری دارد و نمی‌توانیم آن را بخش خصوصی انتقال دهیم که کمبود سرمایه مالی دارد و توانایی اداره این سازمان را ندارد.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران گفت: بخش خصوصی در فعالیتهای خود، به دنبال سود است و در اختیار گرفتن سازمان تعاون روستایی جذابیتی برای آن ندارد.

وی تصریح کرد: این تصمیم در سال 89 توسط وزارات اقتصاد وقت گرفته شد اما اکنون نیز کسی این سازمان را از فهرست خصوصی سازی خارج نمیکند.

شیرزاد گفت: برای تنظیم بازار شب عید محصولات تنظیم بازاری را به قیمت کمتری از هزینه تمام شده به فروش رساندیم، در این شرایط بخش خصوصی چگونه می تواند این اقدام را انجام دهند. هزینه تمام شده ذخیره و تامین سیب درختی 9 هزار و 600 تومان و پرتقال تامسون شمال 5 هزار و 100 تومان بود اما این محصولات به ترتیب به قیمت های 7 هزار تومان و 4 هزار تومان به دست مصرف کننده رسید.

وی با  تاکید بر نقش حاکمیتی سازمان تعاون روستایی گفت: توزیع 57 درصد آرد روستایی به ویژه درمناطق محروم و سیستان و بلوچستان توسط شبکه‌های سازمان تعاون روستایی انجام می‌شود، زیرا این فعالیت برای سازمانهای دیگر مانند شرکت بازرگانی دولت به صرفه نیست.

حدود 3 هزار تعاونی غیر فعال و شبه فعال امسال منحل یا ادغام می‌شوند

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران گفت: زیرساخت‌های اتحادیههای مرتبط با سازمان تعاون روستایی در سال آینده به طور قطع تغییر می‌کند وبه سمت بازار محور شدن میرود .در زمینه ترابری و ناوگان حمل و نقل  بخش کشاورزی نیز  تغییرات خواهیم داشت و در صورت لزوم یک شرکت ترابری و حمل و نقل ایجاد می‌کنیم.

وی افزود: اتحایههای ما به سمت تکیل زنجیرههای تولید و بازار حرکت  و به صورت تخصصی فعالیت خواهند کرد؛ به طور مثال اتحادیه سیب درختی ایجاد میشود.

شیرزاد:در سال 98 تعاونیهای غیرفعال و شبه فعال منحل و در مواری ادغام خواهند شد؛ حدود 3 هزار تعاونیبه این شکل در کشور وجود دارد.

وی با بیان اینکه اولین تعاونی کشاورزان در گرمسار  و در سال 1319 ایجاد شده است گفت:  تغییرات در حاکمیت شرکت تعاونی های صورت می گیرد تا تضاد منافع به حداقل برسد و هیئت مدیره گردشی و چرخشی نباشد و از نیروهای جوان استفاده شود.

مدیرعامل سازمان تعاون روستایی ایران گفت:با کمک شرکت حامی سرمایه  بنیاد تعاون سپاه نیز به تفاهم رسیده ایم تا با کمک آنها  نژادهای پربازده گاو و گوسفند را وارد چرخه تولید کنیم؛ در این راستا همچنین فعالیتهای به زراعی نیز خواهیم داشت.

وی اظهار داشت: 4.5 میلیون عضو و 6هزار اتحادیه و تشکل و قدرت چانه زنی بالایی داریم و پراکندگی جغرافیایی این سازمان  به اندازه کل کشور است و در تمام حوزههای کشاورزی فعالیت داریم و خط مقدم فعالتهای وزارت جهاد کشاورزی به حساب میآیم.

گفتگو از ابراهیم نژادرفیعی

انتهای پیام/

R1342/P/S7,78,83/CT2 واژه های کاربردی مرتبط سازمان تعاونی روستایی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تعاونی روستایی سازمان تعاونی روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۹۰۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد

بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور به همت خانواده خیر نیکوکار مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان با حضور معاون پارلمانی رئیس جمهور و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان و انار، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رئیس جمهور در آئین افتتاح درمانگاه با گرامیداشت یاد مرحوم رحیمیان، اظهار کرد: در رفسنجان و انار قبل از انقلاب ما پزشک ایرانی انگشت شمار داشتیم که اکثراً از کشورهای دیگر بودند ولی امروزه ایران به قطب گردشگری سلامت تبدیل شده است زیرا از کشورهای مختلف برای درمان به ایران می آیند.

وی افزود: در حوزه‌های صنعت، معدن، اقتصاد و واحدهای تولیدی بالغ بر هشت هزار و ۴۰۰ کارگاه تعطیل یا نیمه تعطیل وجود داشت که در این دولت یک واحد احیا جهت کارگاه‌های نیمه تعطیل در همه استان احداث شده تا نیروی کار مجدد به کار مشغول شوند و همچنین در استان‌های مختلف پروژه‌های نیمه تمام فراوان وجود دارد که در حال تکمیل و آماده جهت ارائه خدمت به مردم هستند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: هیچ دولتی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به اندازه دولت کنونی در حوزه بهداشت، درمان و سلامت توجه و هزینه نکرده است، زیرا حوزه سلامت جز اولویت‌های مهم دولت است.

وی با بین اینکه وظیفه اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران خدمت به مردم و پیشرفت کشور است، گفت: درمانگاه خیریه حضرت ولی عصر (عج) جزو بزرگترین درمانگاه‌های روستایی کشور است و باید از آن مراقبت کرد تا متوقف نشود.

حسینی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان افزود: درمان زخم‌های دیابتی، تولید داروی شیمی درمانی، داروی آسم، تشخیص سرطان روده، سی تی اسکن ۱۶ اسلایدی، داروی ضد سکته مغزی، داروی درمان سرطان پروستات، راه اندازی بزرگترین خط تولید انسولین در کشور و…از جمله نمونه‌هایی است که توسط شرکت‌های دانش بنیان در حوزه بهداشت انجام شده است.

به گزارش ایمنا، درمانگاه خیریه حضرت ولیعصر (عج) به عنوان بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور در زمینی به مساحت ۱۰۰ هزار متر مربع و زیربنای ۴۲۰۰ متر مربع با هزینه‌ای بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان توسط خانواده مرحوم حاج‌محمد علی رحیمیان بنا شده است.

کد خبر 750355

دیگر خبرها

  • بزرگترین درمانگاه روستایی کشوری در کرمان افتتاح شد
  • هیچ واحد تولیدی به‌خاطر آرا قضایی در گرمسار تعطیل نشد
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • خرید تضمینی ۶۰ هزار تن گندم از کشاورزان فارس
  • خرید تضمینی گندم در فارس به ۶۰ هزار تن رسید
  • خرید بیش از ۵۹۴ هزار تن گندم و کلزا در خوزستان
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج