Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آن دسته از مراکز علمی کاربردی که وابسته به دستگاه‌های دولتی هستند، برای ادامه فعالیت باید به بخش خصوصی واگذار شده و در صورتی این کار صورت نگیرد، بسته می‌شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره حذف مراکز علمی کاربردی وابسته به دولت براساس بخشنامه رئیس جمهور، گفت: آن دسته از مراکز علمی کاربردی که وابسته به دستگاه‌های دولتی هستند، برای ادامه فعالیت باید به بخش خصوصی واگذار شده و در صورتی این کار صورت نگیرد، بسته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در مجموع یک مصوبه دیگری نیز وجود که فعالیت این مراکز را محدود می‌کند.

وزیر علوم در پاسخ به این سئوال که دراین صورت آیا مراکز علمی کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی، حذف خواهند شد، گفت: در واقع این واحد‌ها می‌توانند، مدیریت موسسین خود را به یک گروه دیگری که احیانا ممکن است از همان مجموعه باشد، منتقل کرده و بعد مجوز خود را تبدیل کنند.

به گزارش مهر، بر اساس ابلاغیه رئیس جمهور به وزرای علوم و بهداشت، بر حسب تصمیم دولت، مراکز علمی- کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی، باید حداکثر تا پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ تعطیل یا با رعایت ضوابط به بخش خصوصی واجد شرایط واگذار شوند.

مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزیر علوم پیش از این درباره وضعیت دانشجویانی که در این مراکز درحال تحصیل هستند گفته بود: این دانشجویان می‌توانند به تحصیل خود ادامه دهند، هیچ وقت در هیچ بخشنامه‌ای وضعیت دانشجویان جاری بهم زده نمی‌شود، ما حتی اگر لازم باشد، هر گونه هماهنگی برای ادامه تحصیل جاری این دانشجویان خواهیم داشت.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: این همه دانشگاه خوب وجود دارد که دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از پتانسیل آن‌ها به جای راه اندازی دانشگاه استفاده کنند

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۹۱۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مهدی علیزاده افزود:نزدیک به دو هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در شهر تهران در خطوط مختلف مشغول به فعالیت هستند.

مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت :مردم می‌توانند مشکلات این اتوبوس‌ها را با سامانه ۱۳۷ مطرح کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۲ هزار دستگاه اتوبوس بخش خصوصی در تهران
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند